VÅRA TJÄNSTER

Trädfällning

Att arbeta med att fälla träd är en uppgift som ska utföras av erfaren personal med största försiktighet. Besvärliga Träd AB har gedigen erfarenhet med över 20 år i branschen! Vi är fullt försäkrade och vet hur en trädfällning ska utföras för ett bra resultat och självfallet ett grundläggande säkerhetstänk under hela arbetet. Vårt motto har sedan länge varit “inga träd är omöjliga” och det är vår inställning under hela arbetets gång.

Vi åtar oss alla sorters jobb gällande trädfällning och vi har aldrig tackat nej till ett jobb för att det varit för svårt. Vi utför allt från beskärning, kronsänkningar, kronhöjningar och sektionsfällning av hela träd oavsett läge.

Såga ner / kapa

Om du har ett stort träd med en placering i ett tätbefolkat område eller vid en väg är det säkraste och mest kostnadseffektiva alternativet är att en professionell klättrare tar sig upp i trädet för att plocka ned trädet i sektioner, uppifrån och ned. Det gör att man undviker skador på mark och miljö samt slipper kostnader för exempelvis skylift.

Vi har även en gedigen utrustning när det kommer till att fälla träd och med en 28m kran och flertalet olika motorsågar lämpade för alla typer av jobb finns det inga träd som vi inte kan ta ner.

Vi på Besvärliga Träd AB lång erfarenhet av den här typen av trädfällning och vi arbetar självklart inom både privat och offentlig sektor. Våra arborister har lång erfarenhet och arbetar med största precision och försiktighet. Givetvis fullt försäkrade.

Hamla & toppa

Ibland kan man behöva ta ner döda grenar som kan vara en fara för allmänheten eller för att man vill bevara trädet. Vi på Besvärliga träd AB utför gärna en kostnadsfri besiktning av trädet för att avgöra hur skicket ser ut.

Vi beskär givetvis alla typer av träd.

Tunga & besvärliga grenar

Om du har behov av av att beskära ett träd där grenarna är tunga och stora kan man behöva ta hjälp av våra klättrare dvs arborister för att sektionsfälla grenarna på ett säkert sätt. När vi arbetar med detta använder vi oss oftast av kran för säkerhetens skull, speciellt i tätbebyggda områden. Det är ett precisionsarbete som vi utför med största försiktighet med hänsyn både till det levande trädet och närmiljön.

Bortforsling

Vi erbjuder hjälp med bortforsling av allt som faller till marken efter en trädfällning.

Offertförfrågan

Namn

Epost

Telefonnummer

Meddelande