Såga ner / kapa

Såga ner / kapa

Har du ett stort träd med en placering i ett tätbefolkat område eller vid en väg? Då är det säkraste och mest kostnadseffektiva alternativet är att en professionell klättrare tar sig upp i trädet för att plocka ned trädet i sektioner, uppifrån och ned. Det gör att man undviker skador på mark och miljö samt slipper kostnader för exempelvis skylift.

Tänk på säkerheten

De flesta träd har en naturlig fällriktning. Dock är det flera aspekter som kan påverka hur trädet faller. Exempelvis trädets lutning, grenverkets utformning och vindriktningen. Döda och torra träd samt kraftigt ruttna träd kräver också särskild försiktighet.

Vi på Besvärliga Träd AB har lång erfarenhet av den här typen av trädfällning och vi arbetar inom både privat och offentlig sektor. Vi tillhandahåller gedigen utrustning som kommer väl till hands när vi sågar ner eller kapar träd. Bland annat en 28m kran och flertalet olika motorsågar lämpade för alla typer av jobb, därför finns det inga träd som är för besvärliga för oss. Våra arborister har lång erfarenhet och arbetar med största precision och försiktighet. Genom hela arbetsprocessen har vi ett grundläggande säkerhetstänk och vi är fullt försäkrade.

Vi erbjuder även hjälp med bortforsling av allt som faller till marken efter trädfällning!

olycksfalls- och ansvarsförsäkring besvärliga träd

Så här går det till

01

Kontakta oss

Kontakta oss genom att antingen ringa eller mejla. Du kan även fylla i formuläret nedan. Nu får du möjlighet att berätta om hur er situation ser ut. När vi återkopplar bokar vi in en tid som passar båda parter då vi kan komma ut och inspekterar tomten och träden.

02

Inspektion

Detta besök kostar inget och tar i genomsnitt bara 10 minuter. Vi tittar bland annat på vilken utrustning och personal som kommet behövas. När vi har bedömt vad som behövs göras, vägt in alla faktorer får ni ett kostnadsförslag som ni får ta ställning till.

03

Kontrakt

Önskar ni att vi ska hjälpa er bestämmer vi gemensamt ett datum när arbetet ska påbörjas. Vi tar fram ett kontrakt som innehåller det vi har kommit överens om, som ni får granska innan det skrivs under.

04

Utförande

Nu börjar det roliga, det är dags för oss att börja jobba! Givetvis har vi både olycksfall- och ansvarsförsäkring, och genomgående säkerhetstänk gör att vi alltid har relevant skyddsutrustning under arbetets gång.