Ring oss: 073 - 849 45 70 mån - fre (06.00-20.00)

Trädfällning Västervik

Vi hjälper dig med trädfällning i Västervik

Kontakta oss på Besvärliga Träd AB om du behöver hjälp med trädfällning i Västervik. Vi är erfarna, fullt försäkrade och för oss är inga träd omöjliga!

Trädfällning är en uppgift som ska utföras av erfaren personal med största försiktighet. Besvärliga Träd AB har gedigen erfarenhet med över 20 år i branschen. Vi är fullt försäkrade och vet hur ett träd ska fällas med ett grundläggande säkerhetstänk och med ett bra resultat. Vårt motto har sedan länge varit “inga träd är omöjliga” och det är vår inställning under hela arbetets gång.

Det är viktigt med rätt utrustning vid trädfällning

Vi har specialutrustning för alla typer av svåra träd när du behöver hjälp med trädfällning i Västervik. Vi har bland annat ett flertal motorsågar i varierande storlekar, lastbilar med kranar och en lastmaskin. Vi tackar aldrig nej till att utföra en trädfällning för att det är för svårt.

Ibland kan man behöva ta ner friska träd då de tränger och stör andra träd, byggnader eller vägar. I sådana fall bör man anlita ett företag med erfarenhet eftersom det kan innebära en stor fara att utföra arbetet själv och en hög kostnad om arbetet misslyckas.

Kontakta Besvärliga Träd idag så hjälper vi dig på ett tryggt och säkert sätt.

Trädfällning Västervik
Säker fällning av träd

Ett säkert alternativ

Det säkraste och mest kostnadseffektiva alternativet vid trädfällning är att låta en professionell arborist ta sig upp i trädet. Denne kommer att plocka ned trädet i sektioner, uppifrån och ned (så kallad sektionsfällning).

Denna typ av trädfällning gör att man undviker skador på mark och miljö samt slipper kostnader för exempelvis skylift. Detta är en mer skonsam form av trädfällning. Vi på Besvärliga Träd AB lång erfarenhet av den här typen av trädfällning och vi arbetar inom både privat och offentlig sektor.

Anlita ett kunnigt företag för trädfällning i Västervik

Det finns en uppsjö av företag och trädfällare som utför trädfällning i Västervik men tänk på att det alltid är bäst att anlita ett företag som prioriterar säkerheten. Vi på Besvärliga Träd AB har lång erfarenhet, kompetens och relevant utbildning för att kunna fälla träd.

Vi sätter säkerheten främst och har både olycksfalls- och ansvarsförsäkring. Givetvis innehar vi f-skattsedel. Vi arbetar alltid med högsta kundgaranti och för oss finns det inga träd som är omöjliga.

Lång erfarenhet

Vi har arbetat med trädfällning sedan 1990. Vi har relevant erfarenhet och utrustning för att klara av alla typer av träd. Utmärkande för oss är att vi klarar av arbeten som många andra inte kan. Vi utför alla jobb med kundnöjdheten i fokus.

Säkerhetstänk

Samtliga medarbetare innehar motorsågskörkort och är fullt försäkrade hela vägen. Ett genomgående säkerhetstänk gör att vi alltid har relevant skyddsutrustning under arbetets gång.

Utrustning

Vi har rätt utrustning för alla typer av trädfällning. Vi har lastbilar med kranar, lastmaskin, flera motorsågar i varierande storlekar och specialutrustning för alla typer av besvärliga träd.

Nöjda kunder

Vi har ett stort nätverk av återkommande nöjda kunder och många goda referenser. Vi är verksamma i hela Södra Sverige inom både privat och offentlig sektor.

Utrustning för trädfällning

Kontakta oss

Kontakta oss genom att antingen ringa eller mejla. Du kan även fylla i formuläret nedan. Nu får du möjlighet att berätta om hur er situation ser ut och vi ger svar på alla dina frågor. När vi återkopplar bokar vi in en tid som passar båda parter då vi kan komma ut och inspektera tomten och träden.

Inspektion

Detta besök kostar inget och tar i genomsnitt bara 10 minuter. Vi tittar bland annat på vilken utrustning och personal som kommer behövas. När vi har bedömt vad som behövs göras, vägt in alla faktorer får ni ett kostnadsfri offert som ni får ta ställning till.

Kontrakt

Önskar ni att vi ska hjälpa er bestämmer vi gemensamt ett datum när arbetet ska påbörjas. Vi tar fram ett kontrakt som innehåller det vi har kommit överens om som ni får granska innan det skrivs under.

Utförande

Nu börjar det roliga, det är dags för oss att börja jobba! Givetvis har vi både olycksfall- och ansvarsförsäkring och med ett genomgående säkerhetstänk har vi alltid relevant skyddsutrustning under arbetets gång.

Om Västervik

Västerviks kommun är en del av Kalmars län. Kommunens största stad är Västervik. Staden är belägen precis vid kusten och Västerviks skärgård är ett populärt resmål under sommaren. Västervik som stad har även andra sevärdheter och möjligheter till olika aktiviteter, såsom att spela golf i Loftahammar och utforska äventyrsparken Upzone.

 

Kontakta oss redan idag när du behöver hjälp med trädfällning i Västervik

Olycksfalls- och ansvarsförsäkring

Givetvis har vi både olycksfalls- och ansvarsförsäkring.

Givetvis har vi F-skattsedel.

Inga träd är omöjliga

Kontakta oss idag!